1. Hugh is (technically) on vacation for the rest of September, travelling to Europe for his son's wedding in England, and to meet up with Rob in La Rochelle, France. He will be checking the forums most days, and providing some support, but his time will be limited, and he will be unable to do any custom coding work. Apologies in advance for any inconvenience.

Connection updated but still uses old database

Discussion in 'Standard Support' started by emphyrio, Mar 1, 2011.

  1. emphyrio

    emphyrio New Member

    Level: Standard
    Problem: the database connection *seems* to be updated & correct, but database updates occur in the *previous* (wrong) database.

    I have copied a site (database + files) for further developing it. I updated the Fabrik connection by editing and saving it. It shows the name of the new database. But: when I upload a CSV-document through the administrator, the contents end up in the old database.

    At the Forms screen, I clicked on Update table. Didn't fix the problem. Also, I checked the database table jos_fabrik_connections and it does contain the right details.

    Is this a bug? Or am I doing something wrong?

    Using Joomla 1.5.21 & Fabrik 2.0.3.
  2. troester

    troester Well-Known Member Staff Member

    Level: Standard
    Maybe a cache problem. Try cleaning cache (or using a different browser).
  3. rob

    rob Administrator Staff Member

    Level: Community
    even if it seems correct - save the connection -that should actually update the values stored in jos_fabrik_connections

Share This Page