1. The forums have been upgraded to XenForo 1.4. Please post any issues or comments here.
  2. Our hosting provider will be performing some scheduled maintenance and upgrading during the early morning (US time) of Tue 28th July, starting at approx 2am EST, which will require some down time of the server.

Databasejoin join el can't join to users table anymore!

Discussion in 'Fabrik 3.x Testing' started by koolaid2, Mar 5, 2012.

  1. koolaid2

    koolaid2 Member

    Level: Community
    The Databasejoin join element can't join to users table anymore.


    I just get "can find" this value when trying to join the databasejoin element to the Joomla users table.

    I nedd to be able to select user from my record.
    Looks like the join to taeble is missing from the sql!
     
  2. koolaid2

    koolaid2 Member

    Level: Community
    Ok, this is working again. It's releated to the fact that sometimes a Join reference is left in the fabrik join table after a user element has been deleted.

    I'm not shure if the join references are left in the fabrik table always or exactly when this happen. But I have seen leftovers in the Fabrik join table many times and deleting them often solves problems and I'm pretty shure it was the problem here.

    "making a new fabrik admin-table whit the fabrik_joins as data, then changing all the element in the fabik_joins table to be correct databasejoins elements. Then it's easy to see whitch join that has an element/ table or not."
     

Share This Page