1. We suggest you do NOT update to Joomla 3.8.10 until we can resolve an issue it causes with caching in Fabrik. If you do install it, you'll need to disable Joomla's "System Cache" in the global System settings.
  2. Apologies for the recent server outage, a planned migration by our host provider to a new location turned into a bit of a nightmare.

Leer valores de un form

Discussion in 'Community' started by gatticlaudio, Jun 25, 2018.

  1. gatticlaudio

    gatticlaudio New Member

    Level: Community
    Hola, trabajando con Joomla, estoy intentando insertar en una tabla, leyendo los valores de un formulario.
    Lo que no s? hacer, es invocar desde el PHP el contenido de la variable definida en un formulario.
    Quiero hacer varios insert, dependiendo del valor que el usuario coloca en el formularios.

    $profile = new stdClass();
    $profile->cuota=1;
    $total_cuotas=JRequest::getVar('cobranzas__cuotas');
    // Insert the object into the user profile table.
    for ($i = 0; $i < $total_cuotas; $i++) {
    $result = JFactory::getDbo()->insertObject('cuotas', $profile);
    }

    Muchas gracias
     
  2. troester

    troester Well-Known Member Staff Member

    Level: Standard
  3. gatticlaudio

    gatticlaudio New Member

    Level: Community
    Thank you !!!!!!!!
    Muchas gracias....
     

Share This Page