1. Hugh is now back at work, more or less full time, after a slower than expected recovery from his neck surgery early this month. Obviously we have a backlog of support to clear, and are working as hard as we can to take care of it. If you have an unanswered thread more than 3 days old, please post one (and only one) "bump" on it, to move it in to our "last 3 days" list. If you have an unanswered issue in a forum you no longer have access to due to subscriptions timing out, please use the Contact Us form, and provide us with the URL to the thread.

Problems with Fabrik 1.0.5 and Joomla! 1.0.12 Stable

Discussion in 'Bug Reports' started by sahenry, Mar 27, 2008.

  1. sahenry New Member

    Level: Community
    When ever I submit a form it comes up with a blank screen and nothing processes. No email, no thanks message or anything. Nothing has changed that I can think of.

    Help!!

    Thanks
  2. sahenry New Member

    Level: Community
    bump... we are down.. any help as to fix this? please...
  3. cheesegrits Support Gopher

    Level: Community
    What version did you upgrade from? If it was 1.03 or an older 1.04, you may have to de-select the CURL Script option (set it to "Never") on each of your forms.

    -- hugh
  4. sahenry New Member

    Level: Community
    Do you mean Append jump url with data? If so, it is on Hide Now. I upgraded from 1.0.4. It was doing it in 1.0.4 and thought this would help.
  5. sahenry New Member

    Level: Community
    Re: Problems with Fabrik 1.0.5 and Joomla! 1.0.12 Stable SOLVED

    Thank you!!!!!!
  6. cheesegrits Support Gopher

    Level: Community
    I presume this means you found the "Process PHP Script" dropdown, set it to "Never", and this fixed your problem?

    -- hugh

Share This Page