1. Hugh (cheesegrits) here. Thank you for all the good wishes. My back surgery was a success, post-op recovery is going well, and I'm getting stronger and feeling better every day. I hope to be getting back in the saddle and working support again over the next few days.
  2. IMPORTANT NOTE - we have made some changes in our github branch naming. The 'master' branch no longer exists, and is now called 'joomla25' (which is Fabrik 3.0). The 'joomla3' branch (which is Fabrik 3.2) remains unchanged. We have also removed all the other testing branches which had accuulated over the last few years. I have posted a thread in the Community forum for 3.0 with some more information, feel free to as questions there.

Update fabrikar.com

Discussion in 'About fabrikar.com' started by troester, Feb 21, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. troester Well-Known Member

    Level: Standard
    fabrikar.com startpage could get an update:
    "download 2.0" and "get 1.0.6" :eek:
    latest blog is about 2.1
  2. cheesegrits Support Gopher

    Level: Community
    Yeah ... we're painfully aware the front page is stale. Obviously we're just so crazy busy, we don't get time for these things.

    It's probably time we started delegating some stuff to willing volunteers.

    We're trying to get everything upgraded to J! 2.5, on our sandbox site. I think that may be a good starting point for looking at how to get some of y'all involved in it, as we can have much finer grain control over who can do what.

    But right now it's 5:30am, time for bed (see previous comment about "crazy busy!")

    -- hugh
  3. rob Administrator

    Level: Community
    a new site is in the works, just that for the last month the test sever has been screwed, and i havent had the time to figure out why :(
  4. cheesegrits Support Gopher

    Level: Community
    I've spent a lot of time on that, as have the LQ support folk, and I'm still not getting anywhere.

    -- hugh
  5. rob Administrator

    Level: Community
    i reuploaded everything and its working. I wonder if one of the files i was uploading was part of my ever increasingly corrupt hard drive?!
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page